مراسم گرامی‌داشت هفته جانباز در شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی برگزارشد

به‌مناسبت ولادت حضرت ابوالفضل (ع) و گرامی‌داشت هفته جانباز، مراسم سخنرانی با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین صادقی ( جانباز 70 درصد )،مدیرعامل و جمعی از مدیران و کارکنان شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی در روز یکشنبه چهارم تیرماه برگزار گردید.

 

 

به‌مناسبت ولادت حضرت ابوالفضل (ع) و گرامی‌داشت هفته جانباز، مراسم سخنرانی با حضور  حجت‌الاسلام و المسلمین صادقی ( جانباز 70 درصد )،مدیرعامل و جمعی از مدیران و کارکنان شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی در روز یکشنبه چهارم تیرماه برگزار گردید.

بنا به گزارش روابط عمومی آب منطقه‌ای خراسان رضوی، وی ضمن تبریک اعیاد فرخنده شعبانیه و روز جانباز با اشاره به سخن مقام معظم رهبری که جانبازان را به‌عنوان شاهدان زنده انقلاب اسلامی معرفی کرده‌اند، سخنانی در مورد رشادت‌ها و ودلاوری‌های امام حسین (ع) و حضرت ابوالفضل (ع) ایراد کرد.

وی اظهارداشت: باید هدف و مقصود تمامی ما « کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا » باشد و به وظایف خود در این خصوص عمل کنیم تا جزو مجروحان و شهدای اسلام  محسوب شویم.

حجت‌الاسلام و المسلمین صادقی در پایان سخنان خود تأکید کرد: نگذارید خون شهداء پایمال شود، نگذارید ارزش‌ها و آرمان‌هایی که شهداء به‌خاطر آن به خاک و خون افتادند پایمال شود. وی افزود: ما جانبازان هرکجا که هستیم باید حافظ ارزش‌ها و آرمان‌های شهدا باشیم زیرا آرامشی که اکنون داریم به‌خاطر شهدا و آرمان‌های آنان است که به‌خاطر آن جنگیده‌اند و به شهادت رسیدند.

در پایان این مراسم مهندس جعفری مدیرعامل آب منطقه‌ای خراسان رضوی به رسم یادبود و قدردانی لوح تقدیری به حجت‌الاسلام و المسلمین صداقی اهداء نمود. (5/4/91)

 

کد خبر: 358
  تاریخ خبر : 1391/04/05
 732
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 84
  • بیشترین بازدید همزمان : 1991
  • بازدید امروز : 7,961
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 10,674,057
  • آخرین به روزرسانی : 1405/07/30 13:32:35
  • شناسه IP شما : 216.73.216.25

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : مشهد، بلوار خیام، نبش خیام جنوبی 35
  • کدپستی : 9185916196
  • تلفن : 05131335
  • فاکس : 05137613008
  • پست الکترونیکی : info[at]khrw.ir
  • پیامک : 30006394
  • تلفن گویا : 31435