
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی، رئیس اداره منابع آب خواف دراین باره گفت: دراین گزارش اشاره شد که در قسمت خروجی روستای بیاس آباد به سمت گناباد، دلیل اصلی سیلاب، وجود سازه های تقاطعی فاقد آبگذری ایمن و عدم اصلاح پل ها می باشدکه ظرفیت جابجایی آب را نداشته است. در قسمت ورودی روستا به سمت قائن نیز تخریب خاکریز حفاظتی برای انجام عملیات عمرانی و عدم مرمت و بازسازی آن، عامل اصلی ورود سیلاب به روستای بیاس آباد بوده است.
مهدی سالاری افزود: پس از ارائه این گزارش، مقرر شد بلافاصله نسبت به استحکام بخشی و مرمت خاکریز مذکور و اصلاح پل ها اقدام لازم بعمل آید.
وی در ادامه گفت: کارکنان واحد رودخانه اداره منابع آب تا پایان وضعیت فعلی جوی، در حالت آماده باش هستند و بصورت فعال نسبت به گشت زنی و بازدید از نقاط حادثه خیز با هماهنگی بخشداران و دهیاران اقدام می کنند.
روستای بیاس آباد از توابع بخش جلگه زوزن در جنوب شهر خواف قرار دارد.
خبرنگار: احمدرضا هوشنگی