مدیرعامل آب منطقه ای خراسان رضوی در برنامه تلویزیونی اشاره اعلام کرد:
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی، محمدعلی نعمت نژاد در این برنامه به افتتاح و آغاز عملیات اجرایی پروژه ها در حوزه آب و برق اشاره و گفت: نگاه ویژه و دغدغه دولت سیزدهم به خصوص ریاست جمهور شهید تامین آب شرب شهر و روستا استان بودکه در همین راستا شاخص ها و پروژه هایی تعریف شد و بسیاری از این پروژه ها افتتاح و به بهره بردرای رسید و برخی نیز عملیات اجرایی آنها آغازشد.
وی یادآور شد: در حوزه آب و برق 22 پروژه ها به عنوان طرح «یادگار ابراهیم» به ارزش ریالی 50 هزار میلیارد تومان افتتاح و یا عملیات اجرایی آغاز شد که از این تعد 10 پروژه به ارزش ریالی 37 هزار میلیارد تومان در حوزه برق و 12 پروژه به ارزش ریالی 11 هزار و 852 میلیارد تومان در حوزه آب استان است که افتتاح و یا عملیات اجرایی آن آغاز شد.
نعمت نژاد در ادامه از اجرای عملیات بزرگترین پروژه تامین آب شرب شرق کشور و انتقال اب دریای عمان به عنوان کریدور شرق کشور خبر داد و گفت: این پروژه در طول مسیر تامین آب شرب سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و رضوی را تحت پوشش قرار خواهد داد.
مدیر عامل شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی همچنین در ادامه از افتتاح و بهره برداری از پروژه 23 کیلومتری خط انتقال آب سد تبارک به تصفیه خانه شهر قوچان تحت عنوان طرح «یادگار ابراهیم» خبر داد.