
در راستای اجراي دستورالعمل تكريم و تجليل از ايثارگران وزارت نيرو و در ادامه برگزاري اردوهاي فرهنگي و زيارتي، پایگاه مقاومت بسیج و امور ایثارگران شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی اقدام به برگزاری اردو در شهرستان فریمان نمود.
در ا ین اردو پس از زيارت مزار شهداء در بهشت رضا (ع) حجتالاسلام و المسلمین حاج آقای رضوی از روحانیون سپاه پاسداران مشهد با اشاره به مسائل روز و نزدیک شدن به ایام فاطمیه (س)، جنگ نرم و فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری گفت: ما ایثارگران و بسیجیان باید پیرو ولایت و رهبری باشیم. رسیدن به نقطه آرمانی انقلاب و دفاع در برابر توطئههای دشمنان عبارت است از حرکت در مسیر شهدا و امام راحل و داشتن بصیرت انقلابی، ایثارگران و بسیجیان حلقه شجره طیبه صالحین هرچه بیشتر باید در صحنه دفاع حضور فعال داشته باشند و تحت امر فرماندهی معظم کل قوا حرکت کنند. وی همچنین یاد و خاطره شهداء ایثارگر و رزمندگان این یادگاران دوران دفاع دفاع مقدس را گرامی داشته و افزود: ما و تمام مسئولین همه مدیون ایثارگران و این عزیزان هستیم.
لازم به ذکر است شرکت کنندگان در این اردو پس از بازدید از سد فریمان و اقامه نماز ظهر و عصر از تصفیه خانه سوم مشهد نیز بازدید به عمل آورده و در آنجا مهندس شهابیپور پیرامون انقلاب و خاطرات دوران پیروزی انقلاب و دفاع مقدس سخنانی را بیان نمودند.