دومین همایش سراسری مدیران دفاتر بهبود مدیریت ومنابع انسانی شرکت های آب منطقه ای سراسر کشور به میزبانی شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی برگزار شد

در این همایش که با حضور دکتر بانان عباسی، مدیر کل دفتر مدیریت و تحول اداری وزارت نیرو، مهندس حاج رسولیها، مشاور وزیر نیرو و مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران، مهندس حاجیلری، معاون توسعه مدیریت و امور مجامع شرکت مدیریت منابع آب ایران و ...

 

دومین همایش سراسری مدیران دفاتر بهبود مدیریت ومنابع انسانی شرکت های آب منطقه ای سراسر کشور به میزبانی شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی برگزار شد.
در این همایش که با حضور دکتر بانان عباسی، مدیر کل دفتر مدیریت و تحول اداری وزارت نیرو، مهندس حاج رسولیها، مشاور وزیر نیرو و مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران، مهندس حاجیلری، معاون توسعه مدیریت و امور مجامع شرکت مدیریت منابع آب ایران و مهندس مهدوی فر، مدیرکل دفتر نوسازی و بهبود مدیریت شرکت مدیریت منابع آب ایران، مدیرعامل، معاونین و مدیران شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی و نیز مدیران دفاتر بهبود مدیریت و منابع انسانی شرکتهای آب منطقه ای سراسر کشور، در روزهای دوشنبه و سه شنبه، 7 و 8 اسفند ماه سال جاری در مشهد مقدس برگزار گردید؛ مدیران دفاتر بهبود مدیریت ومنابع انسانی شرکت های آب منطقه ای به تبادل نظر، ارایۀ پیشنهادها و طرح آخرین برنامه های جاری و راهبردهای آتی پرداختند.
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی، در ابتدای این نشست، مهندس کاظم جم، مدیر دفتر بهبود مدیریت و منابع انسانی شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی و دبیر همایش، هدف از برگزاری این نشست را بهره گیری از خرد جمعی، افزایش تعامل و انتقال نظرات دفاتر بهبود کشور و در راستای اجرایی نمودن بند 6 برنامه عملیاتی دفتر نوسازی و بهبود مدیریت شرکت مدیریت منابع آب ایران دانست و اظهار امیدواری کرد که این نشست باعث پویایی هر چه بیشتر دفاتر بهبود مدیریت شرکت های آب منطقه ای کشور گردد.
در این گردهمایی، مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران با اشاره به تلاش‌های چشمگیری که در ساخت سدها و شبکه های آبیاری و زهکشی در سطح کشور انجام شده است، عنوان کرد: خوشبختانه در حال حاضر در اثر این تلاش ها در زمینه سدسازی به خودکفایی رسیده ایم؛ بنابراین باید از این اقدامات سازنده، پشتیبانی مناسب به عمل آید و دفاتر بهبود مدیریت و منابع انسانی شرکت ها بنا به رسالتی که بر عهده دارند، می توانند پشتیبان خوبی برای این اقدامات باشند.
مهندس محمد حاج‌رسولیها همچنین با اشاره به موضوع تحول اداری افزود: با وجود آنکه تلاشهای زیادی برای تهیه ساختار جدید شرکت مدیریت منابع آب ایران انجام شده است؛ برای پیاده سازی این ساختار همچنان به کوشش بیشتری نیازمند است. لذا لازم است تا مدیران دفاتر بهبود مدیریت و منابع انسانی در توضیح شرح وظایف و پاسخ به ابهامات موجود به بخش آب کشور کمک؛ و نقشه راهی برای سال آینده بخش آب کشور تبیین نمایند تا بتوان ساختار جدید شرکت را به بهترین وجه پیاده سازی کرد.
وی همچنین با اشاره به اصل 44 قانون اساسی و موضوع برون سپاری، مسائل مربوط به نیروی انسانی، ارتقاء سلامت اداری، مدیریت کیفیت، نظام پیشنهادات، تکمیل بانک اطلاعات مدیران و نیز طرح تکریم ارباب رجوع که از جمله وظایفی است که بر عهده دفاتر بهبود مدیریت و منابع انسانی شرکتهای آب منطقه ای می باشد؛ توضیحاتی را ارائه و پیشنهادها و راهکارهایی را در این زمینه پیشنهاد نمود.
در ادامه این همایش، دکتر بانان عباسی، مدیرکل دفتر مدیریت و تحول اداری وزارت نیرو اظهار کرد: باید به موضوعاتی که در گذشته از آنان غفلت شده است، توجه بیشتری کرد؛ از جمله موضوع شورای تحول اداری وزارت نیرو که در حال حاضر این شورا فعالیت زیادی دارد. وی همچنین با اشاره به برگزاری جشنواره نظام پیشنهادات و نیز بازدیدهای صورت گرفته از شرکت ها در رابطه با طرح تکریم ارباب رجوع، تصریح کرد: جمع بندی صورت گرفته نشان می دهد که می بایست هماهنگی و یکپارچگی بیشتری میان شرکت های آب منطقه ای کشور در رابطه با این مباحث ایجاد شود و نقاط قابل بهبود در قالب آئین نامه، بخشنامه و یا دستورالعمل به استان هایی که نیاز به توسعه و بهبود بیشتری دارند؛ ارسال گردد. وی همچنین بر استمرار جلسات کمیسیون تحول اداری در شرکت ها تأکید کرد. دکتر عباسی در پایان از اعضای حاضر در جلسه درخواست کرد تا وظایف شورای تحول اداری، کمیته ها و کمیسیون های مربوطه را مطالعه و نظرات خود را در این باره ارائه کنند.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی نیز در این همایش، ضمن تقدیر و تشکر تلاش ها و دستاوردهای همکاران شرکت آب منطقه‌ای خراسان، گزارشی از عملکرد شرکت در راستای برنامه های جامع تحول اداری، اهداف استراتژیک و پروژه های بهبود مدیریت، ارائه نمود. سخنان مهندس محمدحسین جعفری با تأکید بر اهداف کلان شرکت، اهداف اصلی دفتر بهبود مدیریت و منابع انسانی شرکت و نیز راهکارهای تحقّق این اهداف، پیاده سازی نظام مدیریت عملکرد، فناوری اطلاعات و نرم افزارهایی که در حال حاضر در شرکت در حال پیاده سازی و اجرا می باشد، ایراد گردید.
وی در پایان سخنان خود اظهار کرد: وزارت نیرو، وزارتخانه ای خوش نام و متخصص است؛ و برای گسترش بیشتر به دانش، تخصص و همکاری همه حاضرین در این جمع نیاز می باشد. لذا در این راستا، شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی آمادگی دارد تا دانش و تجارب خود را به سایر شرکتها ارائه نماید.
همچنین، در این گردهمایی، معاون توسعه مدیریت و امور مجامع شرکت مدیریت منابع آب ایران، طی سخنانی، هدف از برگزاری این همایش را همفکری و تبادل تجربیات مفیدی دانست که در شرکت‌های دست اندرکار صنعت آب در سطح کشور وجود دارد؛ تا از رهاورد آن شرکتها بتوانند از یکدیگر الگو بگیرند و بدین وسیله صرفه جویی در هزینه ها صورت گیرد. مهندس نادعلی حاجیلری در ادامه، ضمن مروری بر پیشینه و سیر تحول ساختاری بخش آب کشور، بر لزوم تغییر ساختار اداری شرکت های آب منطقه ای کشور بر اساس تقسیمات حوزه های آبریز، تأکید کرد. ایشان تصریح نمود: هدف از ساختار جدید آن است که بتواند جهت گیری ها و ماموریت های عمده آب کشور را بهتر از پیش، محقّق سازد. لذا ساختار جدید حوزه ای، با دارا بودن انعطاف پذیری بیشتر، می تواند با تحولات آتی خود را منطبق کند و با ظرفیت های انسانی و منابع موجود نیز سازگار شود.
مهندس مهدوی فر، مدیرکل دفتر نوسازی و بهبود مدیریت شرکت مدیریت منابع آب ایران نیز با توجه به اینکه ساختار کلان شرکت مادر تخصصی تصویب شده است؛ از مدیران دفاتر بهبود مدیریت و منابع انسانی در خواست کرد تا به موضوعات تفکیک وظایف تصدی گری و حاکمیتی، مستندسازی عملکردها، تدوین تجربه های مدیریتی، نحوه اهتمام به برنامه های تحول اداری، نظام پیشنهادات، یکسان سازی مدیریت فرایندها و شرح وظایف افراد در سطح کل شرکت های آب منطقه ای کشور، استقرار سیستم های مدیریتی، تکمیل بانک اطلاعات مدیران، یکسان سازی نحوه ارائه گزارشات و نیز افزایش تعاملات میان دفاتر بهبود مدیریت و منابع انسانی در سال 92 توجه و اهمیت بیشتری دهند.
بنا به این گزارش، دکتر رضوی، مدیر دفتر بهبود مدیریت و منابع انسانی شرکت آب منطقه ای اردبیل  نیز در سخنانی، توضیحاتی در خصوص مفاهیم مطرح در مدل های خلاق اندیشه و بایدها و نبایدها در مدیریت ارائه نمود؛ و انتخاب غلط، استفاده نادرست و اهداف نامشخص را سه معضل اصلی مدیریت عنوان کرد.
در ادامه این همایش خانم پرویزی، مدیر دفتر بهبود مدیریت و منابع انسانی آب منطقه ای همدان نیز مباحثی پیرامون مدل تعالی سازمانی (EFQM)، ارزش ها و مفاهیم بنیادین این مدل، ماموریت و هدف نهایی مدل مزبور و مراحل گام به گام اجرای این مدل را مطرح نمود.
مهندس جدیری، رئیس گروه بهبود مدیریت و منابع انسانی شرکت آب منطقه ای آذربایجان شرقی نیز با توجه به اینکه نظام پیشنهادات یکی از کارآمدترین موضوعات در دفاتر بهبود مدیریت و منابع انسانی است؛ توضیحاتی را در خصوص اقدامات انجام گرفته در شرکت آب منطقه ای آذربایجان شرقی برای افزایش مشارکت کارکنان در نظام پیشنهادات و نیز هزینه های صرفه جویی شده به واسطۀ استقرار این نظام در این شرکت را ارائه کرد. وی عنوان نمود که با صرف هزینه 350 میلیون ریال برای استقرار نظام پیشنهادات، حدود 100 میلیارد ریال در این شرکت صرفه جویی شده است.
لازم به ذکر است در پایان این همایش از مدیران دفاتر بهبود مدیریت و منابع انسانی شرکت های آب منطقه ای گلستان، آذربایجان شرقی و خراسان رضوی به عنوان دفاتر برتر کشوری و 16 تن از معاونین برنامه ریزی و بهبود مدیریت، مدیران و کارشناسان برگزیدۀ دفاتر بهبود مدیریت و منابع انسانی شرکت‌های آب منطقه ای کشور با اهدای لوح سپاس و هدایایی، تقدیر به عمل آمد.
 

 

کد خبر: 449
  تاریخ خبر : 1391/12/09
 895
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 66
  • بیشترین بازدید همزمان : 1991
  • بازدید امروز : 8,938
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 10,675,034
  • آخرین به روزرسانی : 1405/07/30 13:32:35
  • شناسه IP شما : 216.73.216.25

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : مشهد، بلوار خیام، نبش خیام جنوبی 35
  • کدپستی : 9185916196
  • تلفن : 05131335
  • فاکس : 05137613008
  • پست الکترونیکی : info[at]khrw.ir
  • پیامک : 30006394
  • تلفن گویا : 31435