همزمان با سالروز بازگشت آزادگان به کشور

آیین بزرگداشت آزادگان شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی برگزار شد

همزمان با سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی از آزادگان شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی، در این آیین که به همت مشاور مدیرعامل در امور ایثارگران برگزار شده بود مدیرعامل، قائم مقام، مشاوران، معاونان و مدیران شرکت حضور داشتند و از تنی چند از آزادگان آب منطقه‌ای خراسان رضوی تقدیر شد.

"محمدعلی نعمت نژاد" در این مراسم با تسلیت ایام دهه پایانی صفر و تبریک سالروز بازگشت آزادگان خطاب به آزادگان گفت: تقدیری که  ما از شما می‌کنیم قطره‌ای در برابر اقیانوس رنج‌ها و زحمت‌هایی است که شما متحمل شده‌اید.

وی افزود: اگر فداکاری‌های شما و سایر ایثارگران نبود، کشور ما اقتدار امروز را نداشت.

"نعمت نژاد" افزود: مدیران شرکت وظیفه دارند بدون هیچ تشریفاتی در خدمت آزادگان باشند و مشکلات آنان را حل کنند.

"علیرضا طاهری" مشاور مدیرعامل هم با ذکر خاطره‌ای از دوران دفاع مقدس با اشاره به رنج‌هایی که آزادگان در دوران اسارت کشیدند گفت: همه ما در برابر ایثارگری شما و خانواده‌هایتان سر تعظیم فرود می‌آوریم.

"علیرضا عامری" قائم مقام مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی نیز حفظ ارزش‌های دفاع مقدس را ضروری توصیف کرد و گفت: فداکاری‌هایی که ایثارگران و آزادگان انجام دادند ارزشی است که به عنوان یک سرمایه بزرگ باید حفظ شود و همه ما وظیفه داریم در خدمت آزادگان باشیم.

"کاظم جم" مدیر روابط عمومی آب منطقه‌ای خراسان رضوی در این جلسه با اشاره به فرموده رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه آزادگان باید هر کدام مثل ستاره‌ای بدرخشند و کانون روشنگری علیه مطامع استکبار باشند گفت: مشکلی که وجود دارد این است که ما نتوانسته‌ایم فرهنگ ایثار را به درستی منتقل کنیم.

وی پیشنهاد کرد که ایثارگران و آزادگان حضور پررنگ‌تری در شرکت داشته باشند و مثلاً بین نماز ظهر و عصر در حد چند دقیقه روایات رنج‌ها و سختی‌های خود را برای دیگران بیان کنند.

"جم" افزود: جریان ارزشی ایثارگری نباید قطع شود.

در ابتدای این جلسه "محدثه شکراللهی" مشاور مدیرعامل در امور ایثارگران با قرائت قطعه ادبی به تقدیر از آزادگان پرداخت.

در پایان جلسه که به همت امور ایثارگران برگزار شده بود، آزادگان آب منطقه‌ای خراسان رضوی مشکلات خود را بیان و مدیرعامل شرکت برای رفع این مشکلات راهکارهایی مطرح و دستوراتی صادر کرد.

خبرنگار: راضیه مشعوف

کد خبر: 4547
  تاریخ خبر : 1403/05/28
 892
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 127
  • بیشترین بازدید همزمان : 1991
  • بازدید امروز : 4,216
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 10,670,312
  • آخرین به روزرسانی : 1405/07/30 13:32:35
  • شناسه IP شما : 216.73.216.25

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : مشهد، بلوار خیام، نبش خیام جنوبی 35
  • کدپستی : 9185916196
  • تلفن : 05131335
  • فاکس : 05137613008
  • پست الکترونیکی : info[at]khrw.ir
  • پیامک : 30006394
  • تلفن گویا : 31435