بر اساس پژوهش آب منطقه‌ای خراسان رضوی و خانه هم افزایی انرژی و آب عنوان شد

۳ راهکار کاهش مصرف برق در چاه‌های کشاورزی

تعویض الکترو پمپ‌های شافت و غلاف با شناور، استفاده از درایو کنترل دور و مهندسی مجدد سیستم‌های پمپاژ سه راهکار کاهش مصرف برق در چاه‌های کشاورزی استان خراسان رضوی است.

این سه راهکار نتیجه پژوهش مشترک شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی و خانه هم افزایی انرژی و آب استان است.

مدیرعامل خانه هم افزایی انرژی و آب خراسان رضوی با اعلام این مطلب گفت: شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی و سمن خانه هم افزایی انرژی و آب این استان طی پژوهش‌های مشترک، نتایج بهینه‌سازی مصرف در چاه‌های کشاورزی را بررسی کردند که نتایج آن پشتوانه مهم برای پیگیری ام تکالیف دستگاه‌های اجرایی در خصوص بهینه‌سازی مصرف برق چاه‌های کشاورزی است.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی، محمدرضا فلفانی افزود: بر اساس این پژوهش با توجه به وجود ۹ هزار حلقه چاه کشاورزی برقی با مجموع دیماند ۵۰۰ مگاوات در استان که در زمان پیک ناترازی در فصول گرم سال سهم ۵۰ درصدی از پیک برق استان را دارند، در صورت اجرای تکالیف دستگاه‌های دولتی از طریق ظرفیت‌های قانونی مانند ماده ۲۹ قانون اصلاح الگوی مصرف انرژی، ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید و رقابت پذیر، امکان صرفه‌جویی حداقل تا ۶۵ مگاوات از مصرف برق در استان وجود دارد. فلفلانی گفت: از جمله اقدامات بهینه سازی می‌توان به تعویض الکترو پمپ‌های شافت و غلاف با شناور استفاده از درایو کنترل دور و مهندسی مجدد سیستم‌های پمپاژ اشاره کرد که در بعضی از این سناریوها امکان صرفه‌جویی و استفاده بهینه مصرف آب نیز وجود دارد.

کد خبر: 5015
  تاریخ خبر : 1403/11/02
 283
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 70
  • بیشترین بازدید همزمان : 1991
  • بازدید امروز : 8,982
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 10,675,078
  • آخرین به روزرسانی : 1405/07/30 13:32:35
  • شناسه IP شما : 216.73.216.25

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : مشهد، بلوار خیام، نبش خیام جنوبی 35
  • کدپستی : 9185916196
  • تلفن : 05131335
  • فاکس : 05137613008
  • پست الکترونیکی : info[at]khrw.ir
  • پیامک : 30006394
  • تلفن گویا : 31435