
عملیات اجرایی کانال انتقال آب جمعآب در شهرستان چناران خراسان رضوی، در هفتمین روز از دهه مبارک فجر آغاز شد.
این پروژه یکی از ۵ پروژه شرکت آب منطقهای خراسان رضوی است که امسال در دهه فجر بهرهبرداری میرسد و یا آغاز میشود.
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقهای خراسان رضوی، در مراسم آغاز عملیات اجرایی پروژه کانال انتقال آب جمعاب، فرمانداران چناران و گلبهار، امام جمعه چناران، معاون طرح و توسعه و مدیر روابط عمومی شرکت آب منطقهای خراسان رضوی، مدیر امور منابع آب شهرستان مشهد و اهالی روستاهای زناقل و حاج نصیر در شهرستانهای چناران و گلبهار حضور داشتند. مدیرعامل شرکت آب منطقهای خراسان رضوی در مراسم آغاز عملیات اجرایی کانال انتقال آب جمعاب با تبریک اعیاد ماه مبارک شعبان و دهه مبارک فجر، تلاش خدمتگزاران در آب منطقه خراسان رضوی برای ارائه خدمت به مردم سراسر استان را مورد اشاره قرار داد و در خصوص ویژگیهای پروژه کانال انتقال آب جمعاب گفت: این پروژه با هدف بهبود آبیاری اراضی زراعی محدوده روستاهای زناقل و حاج نصیر در شهرستانهای چناران و گلبهار طراحی شده است.
محمدعلی نعمت نژاد افزود: اعتبار مورد نیاز پوشش کامل کانالهای اصلی و فرعی این پروژه از محل اعتبارات استانی تامین شده است.
وی گفت :کانال اصلی این پروژه با مقطع ذوزنقهای به طول ۷۷۰۰ متر با ظرفیت ۴۰۰ لیتر بر ثانیه و کانالهای فرعی روستاهای زناقل و حاج نصیر به طول ۴۳۰۰ متر با مقطع ذوزنقه ای و ظرفیت هر کدام ۲۰۰ لیتر بر ثانیه برای آبیاری ۴۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی اجرا خواهد شد.
نعمت نژاد اعتبار مورد نیاز این پروژه را ۲۲۵ میلیارد ریال اعلام کرد.