تعداد آثار مسابقات طرح فرهنگی - دانش آموزی نجات آب کشاورزی در خراسان رضوی از مرز 4,000 اثر گذشت

در چهارمین سال اجرای طرح فرهنگی دانش آموزی نجات آب کشاورزی در استان خراسان رضوی، داوری آثار مسابقات در هفت رشته در حال انجام است.

   در چهارمین سال اجرای طرح فرهنگی دانش آموزی نجات آب کشاورزی در استان خراسان رضوی، داوری آثار مسابقات در هفت رشته در حال انجام است.

   به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی، ثبت آثار و کدگذاری آن همچنان ادامه دارد و تا کنون، 4,000 اثر، داوری و به ثبت رسیده است. این در حالی است که نمایندگان ادارات 47 گانه آموزش و پرورش استان، تنها 10 درصد از آثار دریافت شده از مدارس را که شامل آثار برتر می باشند به دبیرخانه طرح نجات آب کشاورزی ارسال نموده اند.

   محمد دانش، مدیر روابط عمومی شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی، در این زمینه گفت: با توجه به حجم آثار، پیش بینی می شود داوری آثار تا نیمه مرداد ماه ادامه داشته باشد. اسامی برگزیدگان مسابقات و رابطین برتر مدارس نیز پس از اتمام داوری از طریق سایت طرح به آدرس www.nejatab.com و اداره کل آموزش و پرورش به اطلاع کلیه عزیزان شرکت کننده در طرح خواهد رسید.

   دانش در پایان افزود: ضمن سپاس فراوان از مشارکت صمیمانه و مبتکرانه دانش آموزان عزیز و معلمان پرتلاش در سرتاسر استان خراسان رضوی و سپاس فراوان از همکاری صمیمانه رابطان محترم ادارات آموزش و­ پرورش استان، به اطلاع کلیه مخاطبان طرح می رساند اعلام اسامی خبرنگاران افتخاری و دیگر فعالیت های  دانش آموزی نیز در همین زمان خواهد بود.

 

کد خبر: 514
  تاریخ خبر : 1392/04/31
 765
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 64
  • بیشترین بازدید همزمان : 1991
  • بازدید امروز : 9,095
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 10,675,191
  • آخرین به روزرسانی : 1405/07/30 13:32:35
  • شناسه IP شما : 216.73.216.25

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : مشهد، بلوار خیام، نبش خیام جنوبی 35
  • کدپستی : 9185916196
  • تلفن : 05131335
  • فاکس : 05137613008
  • پست الکترونیکی : info[at]khrw.ir
  • پیامک : 30006394
  • تلفن گویا : 31435