اعلام آمادگی شورای هماهنگی دستگاه های نظارتی برای کمک به اجرای پروژه انتقال آب هزار مسجد

حجت الاسلام و المسلمین فتوحی مدیر کل بازرسی و رئیس شورای هماهنگی دستگاه های نظارتی استان ، پس از بازدید از مراحل اجرایی طرح" تامین آب مشهد از یال شمالی هزار مسجد" ، ضمن ابراز خرسندی از روند عملیات اجرایی ، این طرح را " یکی از طرح های مهم برای مهار آب های مرزی و تامین بخشی از کمبود آب شرب و بهداشت شهر مشهد دانست که در آن علاوه بر ملاحظات فنی ، مباحث اجتماعی و زیست محیطی مبدا ، پروتکل های مرزی نیز مد نظر قرار گرفته است . در این بازدید اعضای شورای هماهنگی ضمن بیان نظرات در خصوص اهمیت طرح ، همکاری لازم را برای رفع مشکلات این طرح از جمله تامین اعتبار و مصالح بعمل آوردند.

  مدیر عامل آب منطقه ای خراسان رضوی در جریان بازدید اعضای شورای هماهنگی دستگاه های نظارتی استان از روند عملیات اجرایی "تونل انتفال آب طرح "تامین اب مشهد از رودخانه های یال شمالی هزار مسجد"، ضمن تشکر از حضور اعضای این شورای در محل کارگاه "تونل انتقال آب  طرح  تامین اب مشهد از رودخانه های مرزی یال شمالی هزار مسجد" از  همراهی مجموعه شورا در صدور مجوزهای راهگشا در رفع موانع طرح های تامین اب و ابرسانی به شهرها در سال ۱۴۰۴، سپاسگزاری کرد .
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی، محمد علی نعمت نژاد با اشاره به وضعیت بارش ها ، منابع و مصارف اب استان و مشهدالرضا  بر همگرایی استان در پیگیری اعتبارات مورد نیاز بخش اب تاکید کرد‌ . 
معاون طرح و توسعه  شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی نیز ضمن ارائه خلاصه مشخصات فنی طرح ، با اشاره به حفاری ۲۶۰۰ متر از تونل ، درصد پیشرفت فیزیکی بخش تونل را ۳۷.۵ و پیشرفت کل طرح را ۵.۵ درصد و مبالغ ریالی اعتبارات هزینه شده تا پایان سال ۱۴۰۴ را ۹۳۰۰ میلیار ریال  اعلام‌ کرد .‌
مهدی حسین پور اول افزود : با توجه به ظرفیت و توانایی اجرایی قرار گاه خاتم الانبیا ( موسسه فاطر) ، چالش اصلی  این طرح براساس نقشه راه مصوب اجرایی  سال ۱۴۰۵، مباحث اعتباری است که  در صورت افزایش و تخصیص اعتبارات مورد نیاز می توان با افزایش نوبت کاری کارگاه ، نسبت به اتمام عملیات اجرایی حفاری تونل تا پایان سال حاری اقدام کرد.‌
مهران اکبری مدیر طرح اتقال آب از یال شمالی هزار مسجد نیز اعلام کرد: طرح تامین اب مشهد از رودخانه های یال شمالی هزار مسجد با هدف تامین بخشی از نیاز آب شرب و بهداشت مشهد به میزان ۵۱.۳ میلیون‌متر مکعب با رعایت مباحث زیست محیطی و پروتکل بین المللی و تامین نیازهای شرب و صنعت و کشاورزی مبدا، با بیش از ۵.۵ درصد پیشرفت فیزیکی در دست اجرا است.
وی گفت: تونل آب بر سامانه انتقال به طول ۸۵۰۰ متر و قطر ۳.۸ متر مطالعه با تحقق بیش از  ۲۶۰۰ متر حفاری  ، بعنوان یکی از زیر پروژهای مهم طرح در دست اجرا است.
سامانه انتقال اب این طرح در سه قطعه شامل قطعه اول از سد ابیورد تا تونل آب بر دارای ۵ ایستگاه پمپاژ و خط انتقال بطول ۱۵۵ کیلومتر و قطعه دوم از سدهای قره تیکان و چهچهه تا تونل آب بر دارای ۶ ایستگاه پمپاژ و طول ۶۴ کیلومتر و قطعه چهارم از تونل آببر تا تصفیه خانه آب شماره ۳  بطول ۴۳ کیلومتر است.   
خبرنگار: متین رنجبر

کد خبر: 6217
  تاریخ خبر : 1405/02/19
 122
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 122
  • بیشترین بازدید همزمان : 1991
  • بازدید امروز : 4,222
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 10,670,318
  • آخرین به روزرسانی : 1405/07/30 13:32:35
  • شناسه IP شما : 216.73.216.25

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : مشهد، بلوار خیام، نبش خیام جنوبی 35
  • کدپستی : 9185916196
  • تلفن : 05131335
  • فاکس : 05137613008
  • پست الکترونیکی : info[at]khrw.ir
  • پیامک : 30006394
  • تلفن گویا : 31435