
به گزارش روابط عمومی شرکت آ ب منطقه ای خراسان رضوی «ایمان سنگ سفیدی» در گفت و گو با مصطفی فرزانه مدیر امور منابع آب سبزوار مواردی از جمله : طرح هادی ، مسکن ملی،حریم و بستر مسیل هاو تامین آب شرب روستاها را مطرح کرد.
مصطفی فرزانه مدیر امور منابع آب سبزوار دراین نشست ضمن تشریح وضعیت منابع آبی و بارش ها در این شهرستان در باره موارد مطرح شده توسط بخشدار مرکزی گزارش جامعی را ارائه کرد.
وی گفت: طرح های هادی و مسکن ملی روستایی روند مطلوبی را طی می کند اما یکی از مواردی که باید در انجام این طرح ها مورد بررسی قرار گیرد وضعیت مسیل ها و آبراهه هادر محل انجام این طرح هاست.
وی خاطر نشان کرد: پاسخ گویی به استعلامات از برنامه های امور آب است و در صورت دریافت استعلام از ادارات مرتبط پاسخگویی در کوتاه ترین زمان ممکن انجام میشود.
فرزانه به موضوع دیگری در این جلسه اشاره و اظهار داشت: حریم و بستر مسیل ها و رودخانه ها باید به صورت جدی رعایت شود.
مدیر امور منابع آب سبزوار در این جلسه به دیگر دغدغه مطرح شده بخشدار اشاره کرد و گفت: بحث تامین آب شرب روستاها مهم و مورد تاکید مدیران آب منطقه ای خراسان رضوی است.
وی اضافه کرد: در آستانه ورود به فصل تابستان، احتمال این که با کمبود آب شرب روبرو شویم، وجود دارد بنابر این باید الگوی مصرف ر ا اصلاح کنیم و یکی از تاثیر گذار ترین کارها آموزش و ترویج فرهنگ صرفه جویی و مصرف بهینه آب است که لازمه آن همکاری تشکل های مردمی و مسوولان مرتبط در بخشداری و دهیاری است.
در پایان این نشست صمیمی مصطفی فرزانه آمادگی کارشناسان امورآب سبزوار برای پاسخگویی صریح ،روشن و شفاف به استعلامات و ارباب رجوع را اعلام کرد.
خبرنگار: کوروش ناوی