خبرنگاران جدید روستانیوز در سرخس معرفی و آغاز به کار کردند

دو خبرنگار جدید روستانیوز در شهرستان سرخس با حوزه فعالیت بخش مرکزی و بخش مرزداران این شهرستان معرفی و کار خود را آغاز کردند.

مدیر روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی در آیین معرفی و اهدای احکام این خبرنگاران، توجه به ابعاد اجتماعی اقدامات حوزه آب را ضروری توصیف کرد و اجرای طرح‌های رسانه‌ای روستانیوز، خاتم و ردا که در این روابط عمومی طراحی و به اجرا درآمده است را در همین راستا عنوان کرد و با اشاره به وضعیت منابع آبی گفت: از ۶۰۰ دشت کشور، ۴۰۰ دشت در وضعیت ممنوعه و ممنوعه بحرانی است و در چنین شرایطی هیچ راهی جز سازگاری با کم آبی نداریم و مردم و بهره‌برداران باید در مدیریت آب مشارکت جدی داشته باشند و این کار جز با کمک رسانه‌ها امکان‌پذیر نیست. 

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی، کاظم جم تصریح کرد: چنانچه خبرنگارانی از متن جوامع محلی به این موضوعات بپردازند برای افراد آن جوامع قابل پذیرش‌تر خواهد بود و لذا خبرنگاران روستا نیوز نقش مهم و حساسی دارند. 
وی گفت: به همین دلیل در روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی یک شبکه بزرگ اطلاع رسانی را طراحی و اجرا کرده‌ایم که هدف این زنجیره، انتقال این پیام به مردم است که دغدغه آب داشته باشند و آب را مدیریت کنند. 
سعید ایزدی مدیر امور منابع آب سرخس هم فعالیت خبرنگاران روستانیوز و خاتم در سرخس  که ارتباط خوبی با محمد آریاپور همیار روابط عمومی در امور منابع آب سرخس دارند را موثر و مفید ارزیابی کرد و خواستار آن شد که خبرنگاران و رسانه‌ها با اقدامات صیانت از منابع آبی همسو و هم جهت باشند. 
در پایان این مراسم ابوالفضل دانشور و امیرحسین بزی احکام خود را دریافت و کار خود را آغاز کردند.

کد خبر: 6731
  تاریخ خبر : 1405/06/31
  آخرین به‌روزرسانی : 1405/06/31
 233
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 122
  • بیشترین بازدید همزمان : 1991
  • بازدید امروز : 2,611
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 10,668,707
  • آخرین به روزرسانی : 1405/07/30 13:32:35
  • شناسه IP شما : 216.73.216.25

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : مشهد، بلوار خیام، نبش خیام جنوبی 35
  • کدپستی : 9185916196
  • تلفن : 05131335
  • فاکس : 05137613008
  • پست الکترونیکی : info[at]khrw.ir
  • پیامک : 30006394
  • تلفن گویا : 31435