مدیرعامل آب منطقه‌ای خراسان رضوی:

برای حل مسائل آب خواف باید به فهم مشترک برسیم

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی با تأکید بر ضرورت هم‌افزایی و همکاری دستگاه‌های مختلف برای حل مسائل حوزه آب گفت: در موضوع آب باید به یک فهم مشترک برسیم و با استفاده از ظرفیت‌های موجود، برای تأمین منابع مالی و توسعه زیرساخت‌های آبی برنامه‌ریزی کنیم.

جلسه بررسی مسائل و چالش‌های حوزه آب شهرستان خواف با حضور نماینده مردم خواف در مجلس شورای اسلامی، فرماندار خواف، مدیرعامل و جمعی از مدیران شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی، احمد قندهاری در این نشست با اشاره به موقعیت استراتژیک شهرستان خواف و ظرفیت‌های قابل توجه معدنی این منطقه اظهار کرد: خواف به دلیل برخورداری از ذخایر و فعالیت‌های معدنی، از ظرفیت اقتصادی قابل توجهی برخوردار است و لازم است بخشی از منابع حاصل از این ظرفیت برای توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز، به‌ویژه در حوزه آب، اختصاص یابد.
وی افزود: با توجه به اهمیت موضوع آب در توسعه پایدار شهرستان و ضرورت تأمین زیرساخت‌های مورد نیاز، مقرر شد فهرست پروژه‌ها و طرح‌های اولویت‌دار حوزه آب شهرستان خواف تهیه و برای پیگیری و اقدامات بعدی در اختیار نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی قرار گیرد.
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی با تأکید بر ضرورت همکاری و هم‌افزایی میان بخش‌های مختلف گفت: مسائل حوزه آب با یک دستگاه یا مجموعه به‌تنهایی حل نمی‌شود و برای پیشبرد پروژه‌ها و پاسخگویی به نیازهای آبی شهرستان، باید ظرفیت‌های مختلف در کنار یکدیگر قرار گیرند.
در ادامه این نشست، توکلی، نماینده مردم خواف در مجلس شورای اسلامی، ضمن قدردانی از تلاش‌ها و اقدامات شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی در حوزه آب شهرستان، اظهار کرد: تمام توان خود را برای توسعه زیرساخت‌های بخش آب در استان و شهرستان به کار خواهیم گرفت.
وی با بیان اینکه آب یک موضوع فرابخشی است، افزود: حضور و همراهی نمایندگان مجلس در کنار مدیران حوزه آب استان می‌تواند زمینه‌ساز اتفاقات مؤثر و اقدامات مناسب برای رفع مسائل و مشکلات مردم باشد.
توکلی همچنین بر ضرورت استفاده از ظرفیت مسئولیت‌های اجتماعی معادن برای اجرای پروژه‌های حوزه آب تأکید کرد و گفت: با توجه به محدودیت منابع و کاهش بودجه‌های دولتی، استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و مسئولیت‌های اجتماعی واحدهای معدنی می‌تواند در تأمین منابع مالی و اجرای پروژه‌های آبی نقش مؤثری داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: بخش خصوصی و مجموعه‌های معدنی باید در کنار شرکت آب منطقه‌ای برای توسعه زیرساخت‌های آب استان و شهرستان قرار گیرند و از ظرفیت‌های موجود برای اجرای پروژه‌های اولویت‌دار استفاده شود.

کد خبر: 6757
  تاریخ خبر : 1405/07/05
 157
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 123
  • بیشترین بازدید همزمان : 1991
  • بازدید امروز : 2,611
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 10,668,707
  • آخرین به روزرسانی : 1405/07/30 13:32:35
  • شناسه IP شما : 216.73.216.25

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : مشهد، بلوار خیام، نبش خیام جنوبی 35
  • کدپستی : 9185916196
  • تلفن : 05131335
  • فاکس : 05137613008
  • پست الکترونیکی : info[at]khrw.ir
  • پیامک : 30006394
  • تلفن گویا : 31435